de hulp

Welk verlies je ook ervaart, tijdens je tijdelijke crisis ontvang je de hulp en ondersteuning die bij je past. Ik hanteer een maatpak want elk mens is uniek. Mijn grootste kwaliteit is luisteren. Ik geloof in de kracht van luisteren. Ik luister met mijn hart en hoor het verhaal achter de woorden. In die respectvolle stille conversatie gebeurt al van alles. Het proces van heling is gestart. Zo simpel is het. Vetrouw op die stille kracht.

Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde, ben ik er voor jou want
.... het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed zal gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In dit leven bestaat maar één moment, het huidige moment. Alles gebeurt op de juiste tijd. Je geboorte, de ontmoetingen met de ander én je sterven. Tevens is alles in het leven tijdelijk; vreugde, verdriet, pijn en ook dit leven. In deze nieuwe tijd van opruimen en opschoning is het een zelfplicht om (ver) voor je laatste afscheid vrij te komen van alle onopgeloste problemen die je beletten in een vrij en gelukkig leven.

Gesprekstherapie binnen vier muren:

In een warme huiselijke omgeving waar je veilig bent. Je mag je er thuis voelen

Het palet aan hulpverlening:

  • Astrologische inzichten  De horoscoop liegt nooit. Leef je horoscoop, dan leef je gelukkig.
  • Orakelkaarten                  De kaarten die op tafel verschijnen vertellen veel. Misschien zelfs meer dan jij er bewust van bent.
  • Energetische heling        Alles is energie. Liefdevolle energie. Engelen energie....wonderen bestaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de natuur:

Het jaar 2020 is een transformatie jaar. Het is een jaar om terug te keren naar de krachten van Moeder Aarde. Oftewel Moeder Natuur. Zij is de krachtigste hulpbron van elk mens. Onze bondgenoot. Ze is altijd eerlijk net als jouw natuurlijke flow. Een rustgevende kracht om stil van te worden voor de weg uit je hoofd naar je hart. Door te wandelen in de natuur kun je spanningen moeiteloos los laten met als respons een flexibele geest. Je krijgt zelfs ruimte voor stiltes en overpeinzingen. In de Natuur kom je weer thuis bij jezelf. Je authentieke zelf met de onuitputtelijke bron aan mogelijkheden.

In een natuursessie kun je stapsgewijs herstellen van allerhande klachten en problemen op fysiek, psychisch en emotioneel gebied. Vertrouw erop dat je van Moeder Natuur de beste hulp ontvangt. De Natuur voelt jou immers feilloos aan en geeft precies wat jij nodig hebt voor een natuurlijk herstel.

 

Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde, ben ik er voor jou want
.... het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed zal gaan.