rouwverlies

Rouwen is een proces van overleving naar genezing.
 
 
Rouwverlies is als een vingerafdruk, voor iedereen herkenbaar en toch zijn geen twee vingerafdrukken gelijk. Rouwverlies is echt, eerlijk en hartverscheurend. Het gemis van een dierbare raakt het hart aan alle kanten. Rouwen is een proces van overleving naar genezing. Betrokken, aandachtig en liefdevol help ik jou door alle processen heen.
De liefde draagt je elk moment.
 
In een veilige omgeving krijg je alle tijd en ruimte om te praten over jouw verdriet en over de band met de overledene. Ik ben een luisterend oor voor de verhalen van jouw bijzondere wereld die jij had met de gestorvene. Je krijgt de emotionele steun die je verwacht en ik sta je toe om helemaal jezelf te zijn, ik oordeel niet en respecteer je overtuigingen en uitgangspunten. Je bent zelf degene die de leiding in het proces neemt. Stapsgewijs begeleid ik je naar de fijne ervaring om het verlies van je dierbare zonder pijn, maar met liefde te herdenken en in ere te houden. En als je dagen op dit moment somber en koud zijn, weet dat de Liefde je elk moment draagt, óók in de meest donkere tijd van jouw bestaan.
 
Je kunt erop vertrouwen dat je met al je pijn en verdriet bij Thanda in veilige handen bent. Naast mijn eigen ervaring van rouwpijn heb ik zes jaar lang, met regelmaat vrijwillig mensen bij gestaan in de terminale fase van hun leven. Wellicht de beste leerschool in bemoediging, troost en steun aan mensen met verlies.
 
Je bent welkom lief mens!
 
Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde ben ik er voor jou want....
Het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed zal gaan.