prijs & info

Je bent het waard om de allerbeste zorg te krijgen.
 
Omdat ieder mens het recht heeft om op zijn of haar eigen tijd te ontwaken, te rijpen en te ontwikkelen hanteert Thanda een maatpak. Welk maatpak je ook ontvangt, het past! Je ontvangt effectieve en zorgzame hulp afgestemd op jouw behoefte in alle ruimte van tijd. Je bent het waard om de allerbeste zorg te krijgen op weg naar een gezond en gelukkig leven.

Het maatpak bestaat uit de navolgende mogelijkheden. De hulp geschiedt binnen vier muren of in de natuur, die keuze is aan jou. Wat voelt bij jou het beste?

  • Gesprekstherapie, mind/heart fulness, meditatie
  • Energetische healing (Engelen reading/ healing)
  • Natuurcoaching
Met een lichtpuntje huiswaarts te laten gaan.
 
De praktijk binnen vier muren is een warme huiselijke omgeving. Je mag je thuis voelen. De duur en kosten van het hulpverleningstraject zijn sterk afhankelijk van de hulpvraag waarmee je komt. De sessie duurt zolang als het duurt om je elke keer met een lichtpuntje huiswaarts te laten gaan, hoe klein dat lichtpuntje ook is. Reken maar op anderhalf uur. Het aantal bijeenkomsten staat ook niet vast: je bent uniek; jouw probleem is uniek; de tijdsduur van de hulpverlening is uniek. Uitgangspunt is: ‘kort als het kan, lang als het moet!’ De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.
 
Kosten worden per sessie berekend - je ontvangt hiervoor een rekening. Voor de bepaling van het honorarium kijken we samen naar je draagkracht. Heb je voldoende geld, dan betaal je 100%, heb je minder geld te besteden, dan spreken we een korting af. De norm voor een sessie van ruim 1 uur bedraagt € 90,00 inclusief 21% BTW.
 
Voor vragen en/of verdere informatie over het maatpak kun je een bericht maken op het contactformulier van deze site, een mail sturen of mij gewoon bellen. Leuk!
 
De praktijk is ook in de avonduren geopend voor afspraken.
 
Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde ben ik er voor jou want....
Het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed zal gaan.