mijn leven

Liefde is eerlijk en echt !
 
Mijn leven is net als menig ander leven gevuld met verliezen. Echter, tijd, ruimte en stilte hebben mij geholpen om van de donkere diepe dalen op te klimmen naar de hoge glanzende toppen van het leven. Mijn buitenwereld is voor lange tijd tot zwijgen gebracht zodat mijn innerlijke wereld inzicht kon brengen. Het ontdekken en ontwikkelen van deze innerlijke wereld heeft mij onmetelijk verrijkt en voel me gelukkiger dan ooit! Het klinkt misschien raar maar ik voel dankbaarheid dat mijn leven doorspekt is met verliezen. Want inmiddels weet ik dat verliezen er zijn om te groeien, te groeien naar de eerlijke gouden liefde in mijn hart.
Liefde is niet zweverig zoals veel mensen denken, liefde is eerlijk en echt. Het is de onuitputtelijke kracht die heelt en geneest en boven alle wetten staat. Liefde is alles en huist in ieder mens en die waarheid wens ik met mijn medemens te delen.

debby-albersDebby Albers

De moederrol voor mijn 3 prachtige kinderen is volbracht. Met oprechte zorg en liefdevolle toewijding heb ik hen bijgestaan in de groei en ontwikkeling naar een zelfstandig en evenwichtig leven. Nu deze taak er grotendeels op zit, ontstaat er ruimte om enthousiast en met volle aandacht zorg te verlenen aan mijn medemens en aan onze samenleving.

Het is een diepgewortelde missie in mij om met alle creativiteit een zinvolle bijdrage te leveren voor meer gezondheid, vrede en geluk op aarde voor ieder mens. En deze missie vervul ik in dankbaarheid met waarheid, licht en liefde!

Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde, ben ik er voor u want
.... het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed zal gaan.