engelen

Engelen zijn expressies van de hoogste Liefde.
 
Veel mensen wensen dat zij in angstige, onzekere en gevaarlijke situaties beschermd worden door een Engeltje op hun schouder. Welnu, dat is ook zo! Iedereen wordt door Engelen bijgestaan. Het hele Universum is een combinatie van energie en materie en gevuld met ontelbare legioenen Engelen. Zij vormen één stralend Liefdesbewustzijn. Ik geloof daarin. Ik geloof dat zij de grootste liefdevolle bondgenoten van de mens zijn met de zuiverste energie. Ze stralen een onvoorwaardelijk liefde naar ons uit en verlaten ons nooit. Je kunt de Engelen uitnodigen als ideale vrienden om vastberaden te bouwen aan jouw stralende wezen in duurzaam geluk en kracht. Want het hoogste doel van de Engelen is jou te beschermen en je te helpen op dit levenspad. Ze willen jou gelukkig zien, dat je vreugde en plezier ervaart in dit leven.
Ik ben bevoorrecht een kanaal te zijn om de zuivere hulp van de Engelen aan jou door te geven. Mijn functie hierin is slechts een doorgeefluik want jij werkt zelf aan de wonderlijke co-creatie tussen jou en je Engelen. Door je met hen te verbinden krijg je steeds meer inzicht op jouw unieke wonderlijke bijdrage is in dit leven. 
 
In een Engelen healing wordt je lichaam van top tot teen gereinigd en alle overbodige ballast afgevoerd. Daarna wordt je doordrenkt met energie van licht en liefde. Je ervaart dat je met iedere ademhaling gezonder wordt, kracht en verlichting voelt. De Engelen healing is energetische hulp om stapsgewijs te herstellen van allerhande klachten en problemen op fysiek, psychisch en emotioneel gebied. Je mag erop vertrouwen dat je van de Engelen de beste hulp ontvangt, zij weten immers precies wat jij nodig hebt.
 
Ook kunnen de energetische boodschappen worden doorgegeven middels Engelenkaarten. Door de verbinding met de (Aarts) Engelen komen de specifieke kaarten op tafel met duidelijke, gedetailleerde en adequate informatie als antwoord op je vragen. De informatie die doorkomt is zuiver en puur. De Engelen kennen je beter dan jijzelf en weten wat voor jou het allerbeste is! Ze houden van je!!!
 
Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde, ben ik er voor u want....
Het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed zal gaan.