Boek

De roman THANDA !
Een korte roman vol liefde, romantiek én pijn. Veel pijn. Het verhaal is geschreven in de tijdsgeest van nu waarbij bijzondere ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. In een kleine 180 bladzijden reis je mee in het turbulente leven van de hoofdpersonage Sophie en je ervaart haar wonderlijke groei zoals van een klein zaadje groeiend tot een stralende bloem.

 Lees Thanda. Lees over Liefde en voel de verborgen boodschappen in je hart.

 

.

 

 

Lees hier de achterflap:

Sophie, een moderne vrouw van midden veertig, verlaat gedesillusioneerd met haar vier jonge kinderen een eenzaam, seksloos showhuwelijk. Eenmaal op zichzelf verlost ze zich uit haar geestelijke gevangenis en haar ingesnoerde zedige keurslijf. De sleutel tot zelfbevrijding. Zelfverzekerd stort ze zich in de datingwereld en ontmoet haar mr. Right, de tien jaar oudere extravagante zakenman Dolf. Met hem ervaart ze zowel de hemel als de hel. Twee botsende persoonlijkheden, vooral als de kanker in het spel komt. Het stralende huwelijk in Zuid-Afrika dat de kroon op hun gevleugelde liefde had moeten zijn, voelt als een koude douche. De zoveelste aanslag op haar leven.

Net als de hoofdpersonage Sophie in het boek heeft elk mens de ander nodig om te groeien en op te bloeien in zijn wezen met al zijn talenten. In iedereen huist een leerling en een leraar. Ook in mij, als beginnend auteur. Daarnaast leest elk mens het verhaal met zijn eigen ogen in zijn eigen wereld. Ondertussen mocht ik al prachtige reviews ontvangen van mijn lezers waar ik uiterst dankbaar voor ben. De strelende woorden zijn een geweldige stimulans om flink door te schrijven aan het tweede boek wat hopelijk voor kerst 2017 gepubliceerd zal worden. Maar zover is het nog niet. Als je enthousiast bent over mijn eerste boek, stel ik het nog steeds op prijs als je hieronder een kort berichtje schrijft. Bij voorbaat dank.

Debby

13 reacties

 1. Lieve Debby,
  Wat heb je een prachtig boek geschreven. Je wordt direct het verhaal ingezogen en leest het, bij wijze van spreken, in één adem uit. Je wilt weten hoe het afloopt. Herkent ook soms jezelf erin. Leeft mee met de hoofdpersoon. En dan de prachtige boodschappen die er in zitten. Ik kan het boek iedereen aanraden en hoop dat het een bestseller wordt. Debby, ga zo door, je hebt een prachtig talent.

 2. Lieve Debby,

  Wat een prachtig en bijzonder boek. Ik heb het in een ruk uitgelezen.
  Ik heb erg veel respect voor je,. Ik weet dat je vol inspiratie en levenslust weer gaat beginnen aan een nieuwe roman. Succes!

  Ik kan niet wachten.

  Liefs,
  Lon

 3. Lieve Debby,

  In één avond heb ik je boek uit gelezen.
  Een boek wat puur geschreven is met veel emoties! Hoe kan het leven soms lopen en wat haal je zelf uit het leven!
  Heel bijzonder, ga door met schrijven!

  Liefs Alida

 4. Love story and more
  Thanda is meer dan een liefdesgeschiedenis. Het verhaal ademt levensvreugde uit, optimisme en liefdevolle betrokkenheid. Dat laatste is keihard werken. En dat doet Sophie dan ook. In haar relatie met Dolf komt zij zich meerdere malen tegen, in hun botsingen van temperament. Als Dolf dan ook nog ongeneeslijk ziek wordt, denkt Sophie aan het einde van haar kunnen te zitten in het maatje, vriendin, geliefde, vrouw, en moeder zijn! Maar liefde overwint alles, als je er maar voor gaat. Sophie speelt met verve haar heroische rol. Een topper, deze vrouw. Hartverwarmend en ontwapenend eerlijk!

 5. Dear Debby,

  Allereerst vond ik het een eer dat je in mijn radioprogramma That’s life by Radio Aalsmeer wilde komen vertellen over je boek, opdat moment had ik het boek nog niet volledig gelezen wegens tijdgebrek, maar het bleef me aantrekken en heb het in korte tijd uitgelezen. Het is alsof je compleet in het verhaal beland. Voor mij zelf had het de uitwerking dat ik een eigen verdriet tegen kwam en mocht loslaten. Dit alles door jou prachtig geschreven verhaal over liefde en heel veel boodschappen die je in het verhaal verwerkt hebt. Thanda wat liefde betekent heeft mij meer gebracht dan alleen het lezen van een roman die uit jouw hart is ontstaan! Daarvoor mijn hartelijke dank! Ik kijk uit naar je volgende boek en voor Thanda wens ik je veel liefdevolle mensen toe die deze mooie roman mogen lezen. Met liefde Jenny Piet xx

 6. Lieve Debbie, ook ik heb het boek voor mijn doen heel snel uitgelezen! Want het boeide mij enorm, de schrijfstijl is fijn en leest heel lekker weg! En jouw lezers krijgen een hoop stof mee om over na te denken, en behoorlijk wat inspiratie, levenswijsheid/lessen. Geheel ook in de lijn zoals jij jouw leven leidt en altijd bezig bent om mensen wat mee te geven!Ik heb ervan genoten en kijk ook zeer zeker uit naar jouw volgende boek. Liefs Jolanda.

 7. Lieve Deb, Wat me nú toch is overkomen: ik heb voor de eerste keer in mijn leven een boek in één ruk uitgelezen. En weet je wat? Het was jouw boek THANDA!
  Wat een magisch boek. Van begin tot eind werd ik meegenomen in de maalstroom van gebeurtenissen en gevoelens, en leefde ik het leven van Sophie.
  Haar kracht en flexibiliteit worden gevoed door de oerkracht die Liefde heet en deze kracht plaveit haar weg naar de zielsgewenste Vrijheid en Onafhankelijkheid. Ik hoop dat de magie van Thanda lang zal resoneren! XXX

 8. Lieve Debby,

  een inspirerend verhaal om over na te denken en van te leren.
  Heel herkenbaar, in ieder geval voor mij wat betreft een huwelijk dat niet meer werkt,wel of niet ermee doorgaan,niemand willen kwetsen.
  Moedig vind ik het en om zulke persoonlijke zaken met anderen te delen.
  Maar Sophie heeft wel een grote liefde beleeft, en dat neemt niemand haar meer af.
  Haar boodschap is duidelijk: Mens durf te leven!

 9. Lieve Debby,

  Jouw boek heeft mij tot tranen toe geroerd, was zo begaan met Sophie.
  Een enorm sterke vrouw, net zoals jij met een duidelijke visie en boodschap.
  Je schrijft boeiend waardoor je het boek niet weg kunt leggen.
  Ik kijk uit naar je nieuwe boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *