Boek

De roman THANDA !
Een korte roman vol liefde, romantiek én pijn. Veel pijn. Het verhaal is geschreven in de tijdsgeest van nu waarbij bijzondere ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. In een kleine 180 bladzijden reis je mee in het turbulente leven van de hoofdpersonage Sophie en je ervaart haar wonderlijke groei zoals van een klein zaadje groeiend tot een stralende bloem.

 Lees Thanda. Lees over Liefde en voel de verborgen boodschappen in je hart.

 

.

 

 

Lees hier de achterflap:

Sophie, een moderne vrouw van midden veertig, verlaat gedesillusioneerd met haar vier jonge kinderen een eenzaam, seksloos showhuwelijk. Eenmaal op zichzelf verlost ze zich uit haar geestelijke gevangenis en haar ingesnoerde zedige keurslijf. De sleutel tot zelfbevrijding. Zelfverzekerd stort ze zich in de datingwereld en ontmoet haar mr. Right, de tien jaar oudere extravagante zakenman Dolf. Met hem ervaart ze zowel de hemel als de hel. Twee botsende persoonlijkheden, vooral als de kanker in het spel komt. Het stralende huwelijk in Zuid-Afrika dat de kroon op hun gevleugelde liefde had moeten zijn, voelt als een koude douche. De zoveelste aanslag op haar leven.

Net als de hoofdpersonage Sophie in het boek heeft elk mens de ander nodig om te groeien en op te bloeien in zijn wezen met al zijn talenten. In iedereen huist een leerling en een leraar. Ook in mij, als beginnend auteur. Daarnaast leest elk mens het verhaal met zijn eigen ogen in zijn eigen wereld. Ondertussen mocht ik al prachtige reviews ontvangen van mijn lezers waar ik uiterst dankbaar voor ben. De strelende woorden zijn een geweldige stimulans om flink door te schrijven aan het tweede boek wat hopelijk voor kerst 2017 gepubliceerd zal worden. Maar zover is het nog niet. Als je enthousiast bent over mijn eerste boek, stel ik het nog steeds op prijs als je hieronder een kort berichtje schrijft. Bij voorbaat dank.

Debby

13 reacties

  1. Prachtig boek dat wanneer je begint met lezen niet meer weg kunt leggen. De inhoud is helaas een verdrietige waarheid met een zeer belangrijke boodschap. Laat los wat liefde in de weg staat. Volg je hart. Ga voor echte liefde dat ben je waard. Alleen liefde geeft je kracht om alles aan te kunnen in het leven.
    Bedankt Debby!

  2. Prachtig boek dat je niet meer los laat. Ik heb het het 2 avonden uitgelezen.
    Het stemt je tot nadenken, carpe diem!
    Mooi geschreven Debby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *