agenda

3 april 2018 Vrouwelijke essentie/Sexy & Spiritueel
Informatie over de workshop vind je onder aan deze pagina/

Vanaf 19.45 uur ontvangst met koffie/thee.
Start workshop 20.00 uur. Einde ca. 22.00 uur.
Kosten € 17,50 na reservering op info@debbyalbers.nl ontvang je een bevestiging. Betaling vooraf.

3 maart 2018 boeklancering van mijn tweede roman VRIJHEID. De droom van Sophie in de Zocherlounge te Bloemendaal met een boeiende storytelling. 
Aanvang: 16.00 uur
Zocherlaan 1
2061 DK Bloemendaal
 
AFGELOPEN EVENMENTEN:
 
30 november 2017.
Workshop Vrouwelijke essentie/ Sexy én Spiritueel
De powervrouw! 
De workshop sexy én spiritueel/Powervrouw herinnert je eraan dat jij een stralend, sexy en onweerstaanbaar aantrekkelijke vrouw bent die volledig in haar kracht staat, niet bang is voor haar donkere kant, is afgestemd op haar intuïtieve en innerlijke leiding om schrander, vol vertrouwen haar dromen te verwezenlijken; een Powervrouw. Vrouwen anno nu, zijn massaal spiritueel aan het ontwaken. Sterk, krachtig en ons mysterie is onze macht.
Op de interactieve workshop leer je over het gouden huwelijk tussen mannelijke en vrouwelijke energie. De Universele wet Yin en Yang. Je ontvangt ruime informatie over deze twee krachtige energieën waar je jezelf wellicht in herkent. Je krijgt tools aangereikt om je anders te bewegen, anders te ademen, anders te spreken en anders te luisteren vanuit het ‘krachthuis’ onderin jouw buik. Het huis van fysieke communicatie, zintuigelijk bewustzijn en gevoelens. Jouw authentieke Vrouwelijke Essentie! Het is jouw magische code om jezelf volledig tot uitdrukking te brengen en stapsgewijs terug te keren naar een overvloedig, gelukkig en vrij leven in overeenstemming met jouw hartenwensen. 

Ik wens je vleugels op jouw authentieke levenspad zodat jij je persoonlijke aanwezigheid en vrouwelijke uitstraling op elk moment verhoogt en vergroot. Je bent een baken van licht!

Mensen vergeten wat je doet, wat je zegt maar vergeten niet welk gevoel jij ze geeft.

Vanaf 19.30 staat de deur voor je open. Koffie en thee wachten op je. Start workshop 20.00 uur - ca. 22.00 uur. Ringvaartzijde 52 te Aalsmeer. Kosten € 17.50 vooraf te voldoen. Bankrekeningnummer staat in bevestigingsmail.

Maximaal acht dames per avond. Ga jij de brug over? Meld je dan aan voor de workshop op debby@thanda.nl of debby.thanda.99@gmail.com als je een gmail account hebt (gmail accounts komen niet aan op mijn Thanda mail). 

Welkom mooie stoere powervrouw!

 
 
AFGELOPEN EVENEMENTEN

Workshop Sexy én Spiritueel/Powervrouw!

26 april, 17 mei, 7 juni, 28 juni, 11 juli, 21 augustus 2017.

Omschrijving hierboven.

Dinsdag 4 april: 'Je beste zelf worden'  in de Oude veiling.

Samen met Marjon Middelkoop, ook een vrouw met een missie, zullen wij op 4 april  in de Oude Veiling op een speelse en leuke manier mensen wakker schudden uit een stressvolle boze angstdroom en hun tips geven om terug te gaan naar een gezond lichaam en een vrije, gelukkige geest.

Voor wie is deze avond bedoeld? Voor mensen die, net als wij, bezorgd zijn over onze huidige maatschappij. Een maatschappij waarin de vrijheid om gezond te kunnen leven de kop wordt ingedrukt en waarin het menselijk contact is verkild.

Op zondag 26 maart 2017 Love story telling in  de Orgelruimte van de Zocherlounge in Bloemendaal.

In het prachtige monumentale kerkgebouw ga ik op  zondagmiddag ontspannen in een stoel zitten en ben de storyteller. Kom erbij, schuif gezellig aan en luister. Luister naar de diverse passages en verborgen boodschappen uit het boek die ik in het licht zet.  Storytelling gaat om mensen, om contact te maken, te raken, zingeving of helderheid te bieden. Het is een boeiende love storytelling om het leven in een nieuw licht te zien!

Zondag 26 maart 2017

Inloop vanaf 14.30 uur met koffie en thee

Start storytelling 15.00 uur – ca. 16.00 uur.

Aansluitend  kan er gezellig worden nagepraat met een drankje en een hapje met tevens een boek signering  voor belangstellenden. 

Entree € 12,50 maar als u de roman Thanda koopt  à € 19,90, krijgt u een speciale  Zocherlunge korting van  € 2,50. 

Gelieve aan te melden  i.v.m. beperkte plekken. 

Hartelijk welkom!

28 januari 2017 de eerste boekpresentatie in het Boekhuis van Aalsmeer.

Constanttijn Hoffscholte opent de presentatie met een kort verhaal.


Helemaal gereed voor een wervelende presentatie!

 

Champagne


Signeren


Trotse ouders


The Boekhuis crew